VOOR EIGENAREN / verhuurders DIE
kiezen voor persoonlijke service en kwaliteit

5 sterren beheer van recreatie- en tweede woningen op terschelling

5 sterren beheer van recreatie- en tweede woningen op terschelling

Lees meer

Flexibiliteit, zonder verregaande verplichtingen. Dat vinden wij essentieel. U vindt het belangrijk dat uw bezit optimaal rendement oplevert en zoveel mogelijk verhuurt wordt!?   Of u wilt uw vastgoed niet verhuren, maar vindt u het wel een fijn idee dat uw tweede thuis bij afwezigheid goed wordt beheerd en dat u gebruik kunt maken van onze uitgebreide service. Of u wilt wel verhuren, maar ook zelf gebruik maken van uw vakantiewoning, appartement, villa ed. Het kan allemaal…..

Wij passen onze dienstverlening aan op uw wensen, niet andersom. Uw bezit, onze zorg. Omdat wij vinden dat u onbezorgd moet kunnen genieten van uw tweede woning. U heeft de keuze uit verschillende beheerpakketten.

Beheer recreatie en vakantie -woning

verhuur aan gasten

een flexibele beheer regeling voor verhuurders/ vastgoed eigenaren die zoveel mogelijk of regelmatig verhuren en/of zelf gebruik maken van hun recreatie vastgoed en beperkt willen en kunnen verhuren op jaarbasis……..vraag naar de verschillende optie (’s )

Vastgoed beheer tweede huis

geen verhuur

uw tweede huis in goede handen terwijl u er zelf niet bent?  Uitgebreide beheerservice voor eigenaren die niet verhuren aan derden en zelf (regelmatig-) gebruik maken van de accommodatie

hospitality service gasten

Maak uw verblijf compleet met de Waddenvibe 5 sterren services en extra’s voor gasten en eigenaren om uw verblijf nog leuker en comfortabeler te maken.

kunt u niet beslissen welke optie het beste voor u werkt?

Enthousiaste
eigenaren & gasten

5/5

klaar om een top team in te huren?

neem de eerste stap voor het succesvol verhuren van uw vastgoed…