de waddenvibe
collectie

De Waddenvibe collectie huizen kenmerken zich door comfort, een unieke ligging, extra service mogelijkheden en zijn zeer geschikt voor vakanties met gezin of familie met 4,6, 8 of zelfs 10 personen. U kunt met deze mooie locaties als uitvalsbasis, het mooie en veelzijdige Terschelling ontdekken. De accommodaties worden niet verhuurd aan jongeren onder 25 jaar en groepen.

vakantiehuis met grote tuin

VAKANTIEHUIS `T SKUNTSJE

Deze accommodatie in Midsland Noord vormt een waar juweeltje! Gedurende het hele jaar kunnen groepen tot 6 personen hier ​genieten van weelde en comfort.

woning in Lies

VAKANTIEHUIS KLEIN SCHYLGE

Een 8 persoons vakantiehuis op Terschelling midden op het eiland, in het dorp Lies, met vrij uitzicht over de polder en de Waddendijk.

woning dichtbij het strand

VAKANTIEHUIS DE LUTINE

Fantastisch mooi vakantiehuis voor 8 personen in Midsland aan zee met vrij uitzicht over de duinen. Inclusief fijne houtkachel voor de koude wintermaanden.

familiehuis in de duinen

VAKANTIEHUIS WATERMAN

Een heerlijk vakantiehuis voor 6 personen midden in de duinen bij West aan Zee. Geniet van de ruimte van de tuin en struin langs het strand op nog geen 300 meter afstand. Het ultieme familie vakantiehuis.

luxe huis midden in de natuur

LIEFDE VAN LIES

Dit zelf ontworpen, sfeervolle en luxe schuurhuis staat op een schitterende locatie. Het huis is heerlijk gelegen nabij de duinen, bossen, strand en het Wad. Genieten volgens de Waddenvibe.

klaar om een top team in te huren?

neem de eerste stap voor het succesvol verhuren van uw vastgoed…